Reserveer direct

Mobiele puinbreker huren

Mobiele puinbreker huren

Bij T2R in Twente staat altijd een puinbreker voor u klaar. Lees hier alles wat je moet weten over een mobiele breker huren.

Mobiele puinbreker huren afbeelding

Direct mobiele puinbreker huren? Klik Hier

Bedrijfspand, schuur, woning of gebouw slopen?

U bent op zoek naar een oplossing om puin te verwerken tot menggranulaat of u heeft een project dat gesloopt dient te worden. T2R uit Vriezenveen heeft alles in huis om door heel Nederland Puin te verwerken tot menggranulaat in elk gewenst formaat. Onze puinbreker wordt vaak ingezet op sloopprojecten en doordat we van transport tot asbestsanering voor u kunnen organiseren kunnen we goeie tarieven bieden. Daarnaast kunnen we u geheel ontzorgen door ook de vergunningsaanvraag in gang te zetten en kunnen we het sloop proces volledig van A tot Z voor u regelen. Omdat wij samenwerken met een groot aantal gerelateerde bedrijven kunnen wij door de gehele Benelux en grote delen van Duitsland projecten aannemen en snel schakelen. Bent u benieuwd naar de tarieven voor uw sloopproject dan komen wij graag langs om een nauwkeurige prijsindicatie voor u in kaart te brengen. 

Klik hier voor meer informatie over het slopen van uw project. 

Scherpe tarieven.

T2R kan met trots zeggen dat het een van de scherpste tarieven biedt van Nederland met betrekking tot puinbreken op basis van grote hoeveelheden (Offerte aanvragen klik dan hier). Daarnaast kunt u bij T2R terecht voor transport, sloopwerkzaamheden maar ook grondverzet opdrachten. Ook voor deze vakgebieden kunnen wij scherpe tarieven aanbieden. 

Puin breken op locatie of transporteren.

Afhankelijk van de hoeveelheid puin kan het best interessant zijn om niet direct op zoek te gaan naar een puinbreker, het kan ook interessant zijn om het puin af te laten voeren. Als voorbeeld; T2R zit in de regio Twente, Vriezenveen gemeente Twenterand om precies te zijn. T2R kan voor ongeveer € 250 (bereken hier de exacte prijs) in geheel Twente puin ophalen. Het grote voordeel van puinbreken op locatie is dat T2R ook de mogelijkheid biedt om het door te kunnen verkopen of natuurlijk direct op locatie te verwerken. Dit laatste gebeurd veelal bij boeren bedrijven waarbij schuren afgebroken worden en het puin omgezet wordt naar menggranulaat wat ingezet wordt voor het bouwen van wegen. 

 

Hulp bij het aanvliegen van een nieuw sloopproject?

Heeft u een aankomend sloopproject dan helpen wij u graag en kunnen we adviseren in hoe dit aan te vliegen. Een van onze medewerkers staat u graag te woord tijdens kantooruren en kan u vakkundig uitleg geven.

Neem contact met T2R op via 0546 603422 of klik hier voor onze contactpagina