Reserveer direct

Modern afvalbrengpunt Vriezenveen

Modern afvalbrengpunt Vriezenveen

T2R bouwt aan het modernste afvalbrengpunt van de regio Twente, we geven je graag een update van de status en de verwachtingen.

Modern afvalbrengpunt Vriezenveen afbeelding

T2R opent modern afvalbrengpunt in Vriezenveen

T2R, een bedrijf gespecialiseerd in de verwerking van bouw- en sloopafval, slopen en verreikerverhuur, opent in medio 2024 een modern afvalbrengpunt in Vriezenveen. Het brengpunt is geschikt voor alle afvalsoorten behalve huishoudelijk afval en zal door haar kennis op het gebied van slopen de ideaale partner zijn voor het verwerken van puin of uw sloopklussen.

We zijn verheugd dat we ons afvalbrengpunt binnenkort kunnen openen. We willen onze klanten een moderne en efficiƫnte manier bieden om hun afval te brengen.

Het afvalbrengpunt is voorzien van de nieuwste technologie. Klanten kunnen straks alles met hun mobieltje organiseren. Voor de dagelijkse klant betekend dit dat er geen lange wachtrijen zijn en je direct met je mobiel alles kan afhandelen. Daarnaast kunnen vaste klanten in overleg bijvoorbeeld buiten werktijden om afval komen storten. En als je als klant in het systeem staat herkennen wij jou kenteken en starten wij automatisch de weging.

"Komt er eigenlijk op neer dat T2R het de klanten zo makkelijk mogelijk wil maken om hun afval te verwerken", zegt Gidion ter Steege van het software bedrijf. "Met onze moderne mogelijkheden hopen we dat ze hun afval op een efficiƫnte en duurzame manier kunnen afvoeren."

Het afvalbrengpunt is gelegen aan de Zonnekracht 24 in Vriezenveen. 

Kom direct in contact voor meer informatie

Voor meer informatie over het afvalbrengpunt van T2R, bezoek www.t2r.nl.

Een leuk nieuws feitje, Vriezenveen krijgt een MC Donalds en T2R ligt op nog geen 5 minuten van de MC Donalds van Vriezenveen.

 

Wist u dat u in de buurt van Almelo, in Vriezenveen uw afval kan wegbrengen. De stort zit aan de N36 van Hardenberg naar Almelo ter hoogte van Vriezenveen. Storten doe je simpel en eenvoudig bij T2R. Stort gemengd puin, grof puin, ijzer en metalen, papier en karton, groenafval, hout, en nog veel meer. Kijk op de pagina www.t2r.nl/afvalbrengpunt voor meer informatie en prijzen. We zijn 6 dagen per week geopend en voor geregistreerde klanten is het ook mogelijk om buiten openingstijden te storten. Neem contact op met afvalbrengpunt T2R in Vriezenveen voor meer informatie. Ook kunnen wij het afval bij u ophalen of een bouw container leveren.