Reserveer direct

multi crane huren

multi crane huren

Huur je multi crane bij T2R met 21 meter reikwijdte en 8 ton hefvermogen

multi crane huren afbeelding

Huur de Multi Crane in Twente gewoon bij T2R

Jij hebt een klus waarbij er meerdere zaken opgelost dienen te worden, denk bijvoorbeeld aan een klus waar pallets op de verdieping moeten worden gezet of een dakkapel geplaatst moet worden. Dan zou je kunnen zeggen dat je voor een hoogwerker gaat en een kraan laat komen voor het dakkapel. Wij van T2R vinden dat zonde. Je kan veel beter een Verreiker of Multi Crane huren. Vooral de Multi Crane is multi functioneel inzetbaar en kan perfect zaken combineren binnen een mum van tijd.

De Sennebogen Multi Crane van T2R

Time2Rent heeft een Multi Crane van Sennebogen die op verschillende manier inzetbaar is. Zo wordt de Multi Cane vaak gehuurd in combinatie met een werkbak, blokkenklem, kraancontainer, pallethaak en lier. Door deze opzetstukken is de Sennenbogen multi crane in te zetten op allerlei werkgebieden. De maximale reikwijdte van de Multi Cane is 21 meter. Ervan uitgaande dat een gemiddelde woning tussen de 5 en 9 meter hoog is nagenoeg elke particuliere klus eenvoudig te aan te vliegen. Daarnaast heeft de Sennebogen Multi Cane van T2R een maximaal hefgewicht van 8000 kilo. Hiermee kan een gemiddeld dakkapel van 4 meter lang met een gewicht van ongeveer 400 kilo makkelijk op de plek worden gezet. 

Waar rekening mee te houden bij het huren van een Multi Crane 

Een Multi Crane heeft een gewicht van ongeveer 25 ton, het is dus belangrijk om goed af te wegen of de locatie waar de gewerkt moet worden wel geschikt is voor dit soort gewichten. T2R heeft altijd rijplaten beschikbaar waardoor het mogelijk is om ook op drassige ondergrond of bijvoorbeeld een gazon toch goed te kunnen werken. Een van onze adviseurs zal dit ook tijdens een gesprek met jou doornemen. 

Multi Crane gebruiken voor het plaatsen van zonnepanelen

De Sennebogen Multi Crane is uitermate geschickt voor het plaatsen van zonnepanelen. T2R heeft al veel projecten gedaan waarbij eerst de zonnepanelen op het dak worden gezet en vervolgens de werkbak wordt aangekoppeld om op een veilige manier op het dak te komen. Daarnaast hebben wij ook een extra grootte werkbak beschikbaar die ideaal is om zonnepanelen samen met bemanning naar boven te tillen, wat weer ideaal is voor schuine daken. 

Wil je weten of je het beste een Multi Crane kan huren of bijvoorbeeld toch een verreiken dan staan we graag voor je klaar met advies over de mogelijkheden.

Neem contact met ons op via 0546-603422 of stuur een mail naar info@t2r.nl 

Je mag ons ook bezoeken gedurende openingstijden aan de Zonnekracht 24 in Vriezenveen, klik hier voor openingstijden

Vanzelfsprekend kan je ook direct je Multi Crane huren door hier te klikken