Reserveer direct

nieuwbouw pand time2rent afvalbrengpunt

nieuwbouw pand time2rent afvalbrengpunt

Status nieuwe pand van t2r vriezenveen afvalbrengpunt

nieuwbouw pand time2rent afvalbrengpunt afbeelding

Vriezenveen, 25 oktober 2023 - T2R, voorheen bekend als Time2Rent, is verheugd aan te kondigen dat de bouw van ons nieuwe pand in Vriezenveen op schema ligt. Met het dak nu volledig dicht, en we verwachten tegen het einde van het jaar het gebouw volledig “wind- en waterdicht” te hebben. De grote verhuizing staat gepland voor het jaar 2024, we houden u natuurlijk op de hoogte als we exact kunnen zeggen wanneer we er in trekken.

T2R heeft een lange geschiedenis van dienstverlening van onder andere verreiker verhuur, transport, sloop en grondwerken en gaat nu uitbreiden met dit volledig nieuwe afvalbrengpunt met als belangrijkste aspect puin recycling en het aanbieden van Menggranulaat. Met deze diensten in de regio en de nieuwe locatie in Vriezenveen zal hun capaciteit en mogelijkheden aanzienlijk vergroten. Het nieuwe pand zal dienen als het kloppend hart van hun operaties en biedt een scala aan nieuwe mogelijkheden voor zowel het bedrijf als de gemeenschap en haar bedrijven.

Een kenmerk van het nieuwe pand is de nadruk op duurzaamheid en milieubewustzijn. Het bedrijf heeft geïnvesteerd in geavanceerde technologieën en groene initiatieven om hun ecologische voetafdruk te minimaliseren, een mooi voorbeeld hiervan is reflecterend dakleer. Dit wordt extra aangesterkt door sloopprojecten en bouwafval te recyclen in de regio en zelfs puin te recyclen tot over de landsgrenzen met de mobiele puinbreker.

T2R is nu al actief in het breken van grof puin en het verwerken van puin tot hoogwaardig menggranulaat. Ze zijn er trots op deze materialen tegen scherpe tarieven aan te bieden. Als onderdeel van hun betrokkenheid bij de gemeenschap van Vriezenveen en de gemeente Twenterand, roepen ze mensen in de omgeving op om hun bouwafval en puin naar hun nieuwe locatie te brengen.

T2R kijkt ernaar uit om hun klanten en partners te verwelkomen in het nieuwe pand en is vastbesloten om bij te dragen aan de economische groei en duurzaamheid van de regio. Voor meer informatie over T2R en hun diensten, kunt u terecht op onze website www.t2r.nl, maar u kun ons ook altijd bereiken op 0546- 603422.