Reserveer direct

T2R Komo en BSB productcertificaten

T2R Komo en BSB productcertificaten

T2R ontvangt het Komo Productcertificaat voor Recyclinggranulaat en het NL BSB productcertificaat Recyclinggranulaat

T2R Komo en BSB productcertificaten afbeelding

We zijn verheugd u te informeren dat T2R recentelijk het KOMO productcertificaat Recyclinggranulaat en het NL BSB productcertificaat Recyclinggranulaat heeft ontvangen van SGS INTRON Certificatie B.V. Dit is een belangrijke mijlpaal voor ons bedrijf en een bevestiging van onze inzet voor hoogwaardige producten en duurzaamheid.

Wat betekent dit voor u als klant?

Gegarandeerde Kwaliteit: Met het KOMO en NL BSB productcertificaat kunt u erop vertrouwen dat ons Recyclinggranulaat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen in de branche.

Milieubewuste Keuze: Onze certificering bevestigt ons streven naar duurzaamheid en milieubewustzijn. Kiezen voor T2R betekent kiezen voor een partner die zich inzet voor een circulaire economie.

Transparantie en Vertrouwen: Als gecertificeerd bedrijf streven we naar volledige transparantie en bieden we u het vertrouwen dat onze producten aan alle relevante voorschriften voldoen.

 

Belofte die we als T2R kunnen doen…

Dienstverlening blijven optimaliseren: Onze certificering versterkt onze toewijding aan het leveren van de beste service aan u, onze gewaardeerde klant.

Efficiëntie en Betrouwbaarheid: U kunt erop vertrouwen dat we blijven streven naar efficiëntie en betrouwbaarheid in al onze zakelijke processen.

Samenwerken aan Duurzaamheid: Door voor T2R te kiezen, draagt u bij aan een duurzamere toekomst. Samen bouwen we aan een betere wereld.

We danken u voor uw voortdurende steun en vertrouwen en we kijken ernaar uit om u hoogwaardige, gecertificeerde producten te blijven leveren en samen verder te bouwen aan een duurzame toekomst.

 

De aanduidingen voor de certificaten die vallen onder Time2rent b.v. zijn:

1. KOMO productcertificaat Recyclinggranulaat
  - Op basis van de BRL 2506-1, gedateerd 1 april 2020
2. NL BSB productcertificaat Recyclinggranulaat
  - Op basis van de BRL 2506-2, gedateerd 15 juli 2019
 

Voor meer informatie kijk ook eens op de pagina over onze puin recycling