Reserveer direct

verreiker huren twente

verreiker huren twente

Time2rent: Uw partner voor het huren van verreikers

verreiker huren twente afbeelding

Twenterand, 16 februari 2024 – Bent u op zoek naar een verreiker voor uw volgende project? Time2rent is uw partner voor het huren van een breed scala aan verreikers, voor elke klus en op elke locatie.

Ons aanbod

Wij bieden starre en roterende verreikers in verschillende maten en met verschillende capaciteiten. Of u nu een dak moet repareren, bomen moet snoeien of pallets moet verplaatsen, we hebben de juiste verreiker voor u. Huurt u de verreiker bij T2R dan komt een van onze verreiker specialisten mee, kortom u huurt altijd een verreiker met chauffeur. 

Onze service

We begrijpen dat het huren van een verreiker een belangrijke beslissing is er goed overlegd moet worden over de prijs. Standaard begint een verreiker bij T2R met een prijs van €85,- per uur. Vanzelfsprekend denken wij graag met u mee om u project zo efficiënt en goedkoop mogelijk te kunnen organiseren. Daarom staan onze experts graag voor u klaar om u te adviseren over de juiste keuze voor uw project. We bieden ook een uitstekende service, met onder andere:

  • Snelle levering door onze grote voorraad
  • Flexibele huurtermijnen en altijd in goed overleg
  • Scherpe prijzen bij het huren van onze verreikers
  • Goed onderhouden Manitou verreikers


Waarom Time2rent?

  • Groot assortiment verreikers
  • Deskundig advies
  • Uitstekende service
  • Scherpe prijzen

Wilt u meer weten over onze verreikers of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder. 

Of direct een verreiker huren? Klik Hier en maak uw keuze.

zoekt u onze contactgegevens:

Time2rent
www.t2r.nl
0546 603422

info@t2r.nl

Wist u dat?

60% van de verhuurperiode van een T2R verreiker in Twente is.

72% van onze verreikers verhuurd worden in Overijssel.

15% van de keren dat er een verreiker verhuurd wordt er ook een shovel of kraan bij verhuurd wordt

0,1% van de keren wij te weinig brandstof voor de klus bij ons hebben (dit was een foutje)

T2R gemiddeld 353,6 dagen per jaar een verreiker verhuurd heeft

22% van de mensen niet het verschil weten tussen een verreiker en een hoogwerker

 

Verken Twente met een verreiker van Time2rent! Almelo, Wierden, Tubbergen, Geesteren, Hardenberg, Nijverdal, Hengelo, Vroomshoop: De prachtige Twentse steden en dorpen barsten van de activiteiten. Of u nu een klus in de tuin heeft, een dak wilt repareren of wilt helpen met een evenement, een verreiker van Time2rent is de perfecte oplossing! Van Almelo tot Vroomshoop, Time2rent heeft de juiste verreiker voor u. Met ons uitgebreide assortiment verreikers, van starre tot roterende modellen, vindt u altijd de perfecte machine voor uw klus. Of u nu in Almelo een dakkapel plaatst, in Wierden bomen snoeit, in Tubbergen een schuur renoveert, in Geesteren een evenemententerrein opbouwt, in Hardenberg pallets verplaatst, in Nijverdal een zwembad graaft, in Hengelo een nieuwbouwproject start of in Vroomshoop een oldtimer restaureert, met een verreiker van Time2rent klaart u de klus met gemak! Waarom Time2rent? Groot assortiment verreikers Flexibele huurtermijnen Scherpe prijzen Uitstekende service Bezorging door heel Twente Maak uw klus een succes met Time2rent! Bezoek onze website of neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte.