Reserveer direct

T2R voegt puinbreker toe voor puinrecycling

T2R voegt puinbreker toe voor puinrecycling

Nieuwe Puinbreker beschikbaar via T2R in Vriezenveen met BRL2506 certificering

T2R voegt puinbreker toe voor puinrecycling afbeelding

Vriezenveen, Twente, Nederland - Het in Twente gevestigde bedrijf, T2R, heeft onlangs een baanbrekende aanwinst aan zijn bedrijfspark toegevoegd die klanten zal helpen bij grootschalige projecten en milieuvriendelijk puinbeheer. 

De nieuwe puinbreker van T2R is een technologisch hoogstandje dat speciaal is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van klanten die betrokken zijn bij bouw- en sloopprojecten. Hiermee kunnen wij als T2R het 0-31,5 mm menggranulaat met Komo certificaat leveren. Hiermee wordt zeker gesteld dat naast de milieutechnische aspecten ook voldaan wordt aan de civiel technische criteria, zodat het ingezet kan worden voor onder andere de aanleg van wegen etc.  

De mobiele puinbreker is in staat om indrukwekkende hoeveelheden puin te verwerken, tot wel 200 ton per uur, met deze aantallen is deze machine een gamechanger voor de sector.

De voordelen van de puinbreker van T2R stoppen hier niet. Het bedrijf biedt tevens transportdiensten aan voor het puin, waardoor klanten zich geen zorgen hoeven te maken over logistieke problemen. Deze service is beschikbaar in de gehele Benelux en Duitsland, waardoor T2R een uitgebreide en handige oplossing biedt voor klanten in deze regio's.

T2R heeft zich altijd gericht op het bieden van hoogwaardige diensten aan klanten, en deze nieuwste investering in technologie en certificering onderstreept hun toewijding aan innovatie en kwaliteit. Of het nu gaat om grootschalige bouwprojecten, sloopwerkzaamheden of recyclinginspanningen, T2R staat klaar om klanten te ondersteunen bij hun puinverwerkingsbehoeften.

Het bedrijf verwelkomt geïnteresseerde partijen om contact op te nemen voor meer informatie over de puinbreker, transportmogelijkheden en vergunningen. Met T2R aan hun zijde kunnen klanten met vertrouwen hun puinbeheer en recyclingprojecten tegemoetzien.

Voor meer informatie: Telefoon: 0546-603422 of mail naar info@t2r.nl