Reserveer direct

Verreiker huren overijssel

Verreiker huren overijssel

Wat kost een verreiker huren en waar kan ik advies krijgen.

Verreiker huren overijssel afbeelding

Op zoek naar een verreiker of wil je een verreiker huren?

T2R uit Vriezenveen heeft altijd de geschikte verreiker beschikbaar. Het voordeel van een Verreiker huren bij T2R is de inzet van een machine met machinist. Hierdoor wordt de klus gelijk professioneel opgepakt. 

 

Verhuurprijs van een Verreiker

Wij rekenen gemiddeld € 90,- per uur (excl. btw) voor de inzet van onze verreikers. Dit is de prijs inclusief een vakkundige machinist die ook zeker mee denkt tijdens het uitvoeren van de klus. Daarnaast komen er nog transportkosten bij, deze zijn afhankelijk van de afstand. Bel gerust om hier een nauwkeurige prijsopgave voor te ontvangen. 

 

Vakkundig advies over de inzet van een kraan, shovel of graafmachinist

Er ligt een klus klaar bij u thuis of bij het bedrijf dan is T2R degene die je kan bellen voor de perfecte oplossing. Niet alleen zijn we vakbekwaam met onze verreikers en graafmachines, maar we kunnen u ook optimaal adviseren over het project. 

 

Een sloopproject uit handen geven

T2R is gespecialiseerd en werkt samen met een aantal partners aangaande bouw- en sloop opdrachten. Wij lopen graag samen met u het project door en kijken naar de beste oplossing en het beste tarief voor uw project. 

 

Verreiker inzetten tijdens hoog seizoen

Iedere boer kent het, iedereen wil alles tegelijk en dan is er bij de loonwerker weinig tot geen tijd beschikbaar. Ook in die dagen kan T2R uitkomst bieden. Of u nou op zoek bent naar een machine die de persvoer bult, afdicht of grote hoeveelheden moet opladen, T2R heeft een passende machine voor u beschikbaar. 

 

Een verreiker inzetten tijdens het Bouwproject

Vaak wordt niet als eerste gedacht aan een verreiker, echter biedt deze legio aan mogelijkheden ook op de bouw. Een verreiker is multifunctioneel inzetbaar in ieder project en daardoor uitermate geschikt voor middelgrote tot grote bouwprojecten. We hebben verschillende aanbouwdelen beschikbaar, hierdoor kunnen we machines bijvoorbeeld heffen tot 8 ton en wel verticale hefhoogtes halen van 26 meter. 

 

Wil je meer weten over T2R en onze verreikers neem dan gerust contact op met 0546 603422, stuur een mailtje naar info@t2r.nl of doe een aanvraag bij ons op de site via onze overzichts pagina 

Verreiker huren in Vriezenveen kan je doen via T2R.nl, wij leveren de verreiker met vakkundig personeel die verstand heeft van de klus die uitgevoerd moet worden. Wij zetten onze verreikers vaak in, in de gemeente Hardenberg, de gemeente Wierden, Gemeente Ommen en de gemeente Almelo. Wil je meer te weten komen wat een verreiker kan beteken in een bouw of sloop project neem dan contact met T2R op. Ook voor al uw afval kunt u terecht bij het afvalbrengpunt in Vriezenveen. Ook gemakkelijk als u een sloop of bouwproject in Almelo heeft.