Time2Rent verhuur Daarle

Container huren

Een container huren in Daarle en omgeving kan bij Time2Rent. Al onze containers kunnen worden vervoerd met behulp van onze vrachtauto met kettinglaadsysteem. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u elk gewenst formaat container op elk gewenste plaats geleverd krijgt.

In combinatie met één van onze andere machines (zoals de verreiker, graafmachine of vrachtauto met kettinglaadsysteem), verzorgen wij een effectieve en passende oplossing om uw bouw- en/of sloopwerken op een snelle en makkelijke manier te realiseren. Wij zetten hieronder de verschillende containers met daarbijbehorende opties op een rij.

Open container huren van 10m3, 12m3 of 15m3

Onze kleinste containers voor de verhuur hebben een inhoud van 10, 12 of 15 m3. De containers zijn beschikbaar voor bedrijven en particulieren en kunnen geleverd worden op elke gewenste plaats.

Deze varianten zijn uitermate geschikt voor het verzamelen en afvoeren van puin, asbest en ander bouw- en/of sloopafval. Voordelen van deze containers zijn de lage zijwanden. Deze zorgen ervoor dat het vullen van de container op een eenvoudige manier kan gebeuren.

De open containers beschikken over deuren aan de achterkant. Groot voordeel hiervan is dat u de binnenzijde van de container kunt bereiken door middel van o.a. een kruiwagen. Dit verhoogt het gebruiksgemak aanzienlijk.

Open container huren van 10m3, 12m3 of 15m3

Container huren / meer info »

Open container huren van 20m3

Time2Rent verhuurt tevens een open container van 20 m3. Deze container beschikt over kleppen aan de bovenzijde. Dit zorgt ervoor dat de container afgesloten kan worden tijdens het vervoer.

De open container van 20m3 wordt verhuurd met behulp van onze vrachtauto met kettinglaadsysteem. Deze container is uitermate geschikt voor het vervoeren van zand, grind, asfalt of ander fijn materiaal.

Open container huren van 20m3

Container huren / meer info »

Open container huren van 30m3 of 40m3

Een grote container huren? Open containers van 30 en 40 m3 zijn de grootst mogelijke containers binnen ons assortiment. Deze containers bevatten veel bergruimte en door de hoge zijwanden blijft de inhoud goed op zijn plaats.

De containers kunnen ingezet worden bij werzaamheden waar veel afval komt kijken. Denk hierbij aan snoeiafval (hout) maar ook sloopafval. Door de grote inhoud heeft u aan ruimte geen gebrek en kunt u een geruime tijd vooruit.

Open container huren van 30m3 of 40m3

Container huren / meer info »

Contact opnemen voor meer informatie

Wilt u meer informatie over een container huren in Daarle (Hellendoorn)? Twijfel niet om contact op te nemen. Bel met ons kantoor voor meer informatie. Telefoonnummer: +031(0)546 603422.