Time2Rent verhuur Daarle

Mobiele puinbreker huren

Een mobiele puinbreker huren in Daarle en omgeving kan bij Time2Rent. Hiermee kunt u puin, asfalt of beton breken op locatie.

Met het huren van een mobiele puinbreker komt het afvoeren van ongebroken puin, asfalt of beton te vervallen. Dit reduceert transportkosten en u kunt het gebroken eindproduct (granulaat), direct weer gebruiken op locatie ten behoeve van verharding.

De mobiele breekinstallatie is zeer flexibel inzetbaar en voldoet aan de eisen voor geluidsnormering en stofbestrijding. De ervaren operator die tevens de graafmachine bedient zorgt ervoor dat de mobiele breker en het breekproces optimaal verlopen.

Kenmerk Waarde
Capaciteit: 30-50 ton/uur
Mobiele puinbreker

Puinbreker huren / meer info »

De voordelen van het huren van een mobiele puinbreker bij Time2Rent zijn;

De mobiele puinbreker heeft een interne breedte van 1.200 mm.

Ten behoeve van een efficiënt breekproces adviseren wij om brokstukken groter dan 50x50x30 cm eerst te verkleinen middels een vergruizer. De vergruizer zit ook in ons verhuur pakket en het verkleinen van grote brokstukken kunnen wij ook voor u verzorgen.

De mobiele puinbreker heeft een capaciteit van 30 - 50 ton per uur. De capaciteit is afhankelijk van het te breken product.

Sloopwerken met behulp van een puinbreker

Mobiel puinbreken gaat ook prima samen in combinatie met sloopwerken. Het slopen van gebouwen en funderingen is tevens een mogelijkheid die Time2Rent biedt.

Wij scheiden afvalstromen zoveel mogelijk aan de bron, zodat een groot deel van het afval direct opnieuw bruikbaar is als grondstof. Het mobiel puinbreken en hergebruiken van het granulaat is hierbij een mooi voorbeeld.

Puinbreker huren in Daarle

Passend advies over een mobiele puinbreker huren

We streven altijd naar de optimale service kwaliteit. Daarom staat er een ervaren verhuurteam voor u klaar dat u graag voorziet van alle benodigde informatie omtrent de verhuur van de puinbreker.

Heeft u vragen over een specifieke situatie of bent u zich juist nog aan het oriënteren? Geen probleem, in alle gevallen kunt u gerust contact met ons opnemen.

Dankzij jarenlange ervaring zijn wij in staat om u van specialistisch en persoonlijk advies te voorzien. Bovendien komen we graag bij u langs op locatie om uw wensen en doelen optimaal in beeld te kunnen brengen en om op die manier compleet aan uw vraag te kunnen voldoen.

Contact opnemen voor meer informatie

Heeft u interesse in het huren van een puinbreker of wilt u meer informatie over één van onze producten? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. Ons team van specialisten staat klaar om u van passend advies te voorzien.