Time2Rent verhuur Daarle

Verreikers / multi-crane huren

Een bemande roterende verreiker huren in Daarle en omgeving kan bij Time2Rent. Ook een multi-crane huren in Daarle is mogelijk bij ons bedrijf. Onze verreikers, multi-cranes en medewerkers zijn gecertificeerd.

De verreikers en multi-cranes kunnen worden uitgerust met diverse hulpstukken (vorkenbord, jib, (open)werkbak, jiblier, kraancontainer / puinbak, verlenglepels, etc.), zodat de verreiker en multi-crane inzetbaar is voor het saneren van daken, maar ook voor het omhoog draaien van dakpannen, stalen constructies plaatsen, dak- en wandbeplating plaatsen, en diverse bouw activiteiten.

Time2Rent verhuurt de volgende type multi cranes / verreikers:

Verreiker huren in Daarle

Daarbij kunnen we de verreiker en multi-crane uitrusten met de volgende aanbouwdelen / hulpgereedschappen:

Verhuur verreiker (25 meter, 4 ton)

Verhuur van een verreiker van 25 meter en 4 ton met overdruk, inclusief manbak (voor o.a. asbest en inclusief bediening vanuit de manbak). De werkbak en giek worden van stroom voorzien door een generator.

Kenmerk Waarde
Hefgewicht: 4 ton
Bereik: 25 m
25 meter 4 ton verreiker huren

Verreiker huren / meer info »

Verhuur verreiker (21 meter, 5 ton)

Verhuur van een verreiker van 21 meter en 5 ton met overdruk, inclusief manbak (voor o.a. asbest en inclusief bediening vanuit de manbak).

Kenmerk Waarde
Hefgewicht: 5 ton
Bereik: 21 m
21 meter 5 ton verreiker huren

Verreiker huren / meer info »

Verhuur multi-crane (21 meter, 8 ton)

Verhuur van een multi-crane van 21 meter en 8 ton met overdruk, inclusief jip, lepels en manbak voor 2 personen (inclusief bediening vanuit de manbak).

Kenmerk Waarde
Hefgewicht: 8 ton
Bereik: 21 m
Aantal personen: 2
21 meter 8 ton multi-crane huren

Multi-crane huren / meer info »

Een geschikte verreiker huren voor elke toepassing

Naar welk type verreiker bent u op zoek? Bij Time2Rent verhuren we passende type verreikers voor vele branches en toepassingen.

De verreikers in ons assortiment hebben een maximaal hefvermogen van 5000 kg en de multi-crane zelfs 8000 kg. De verreikers hebben een bereik van respectievelijk 21 en 25 meter. De multi-crane heeft een bereik van 21 meter. Hierdoor heeft u voor elke situatie of elk karwei voldoende mogelijkheden.

Passend advies over het huren van een verreiker / multi-crane

We streven altijd naar de optimale service kwaliteit. Daarom staat er een ervaren verhuurteam voor u klaar dat u graag voorziet van alle benodigde informatie.

Heeft u vragen over een specifieke verreiker of multi-crane of bent u zich juist nog aan het oriënteren? Geen probleem, in alle gevallen kunt u gerust contact met ons opnemen.

Dankzij jarenlange ervaring in diverse branches zijn wij in staat om u van specialistisch en persoonlijk advies te voorzien. Bovendien komen we graag bij u langs op locatie om uw wensen en doelen optimaal in beeld te kunnen brengen en om op die manier compleet aan uw vraag te kunnen voldoen.

Contact opnemen voor meer informatie

Heeft u interesse in een verreiker huren of een multi-crane huren in Daarle (Hellendoorn) of wilt u meer informatie over één van onze producten? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. Ons team van specialisten staat klaar om u van passend advies te voorzien.

Of het nu gaat om een miljoenenproject of een kleine klus; met een verreiker of multi-crane van Time2Rent zit u altijd goed.

Verreiker huren in Daarle